Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Nimi | Kallein | Halvin

Kyynärtuki Työpöytään Rannetuki Ja Kyynärvarsituki Tarjous Hintaan Toimistoon, Ecolta Ergonomiset Kyynärtuet Rannetuet Ja Kyynärvarsituet Heti Varastosta

Kyynärtuki työpöytään rannetuki ja kyynärvarsituki hinta kampanja ecolla, nyt hyvät ja ergonomiset kyynärtuet rannetuet ja kyynärvarsituet edullisesti netistä Kyynärtuki työpöytään ja rannetuki lisäävät ergonomiaa työssä. Ecolla nyt ergonominen rannetuki hinta kampanjassa, samoin hyvin muotoiltu kyynärtuki hinta tarjouksessa. Ergonomia toimistossa on työntekijän ja toimintajärjestelmän kehittämistä, eli ihmisen hyvinvoinnin ja järjestelmän suorituskyvyn parantamista. Siihen liittyy monta asiaa, esim. kyynärtuki, eli kyynärvarsituki tai rannetuki. Hyvä rannetuki vähentää ranteen rasitusta. Sopiva kyynärtuki pienentää kyynärvarteen kohdistuvaa rasitusta. Ecolta kyynärtuki työpöytään, kyynärtuki tietokoneelle ja kyynärtuet toimistoon. Suuri osa tehokasta työskentelyä on työpisteen varustaminen käyttäjälleen sopivilla ergonomisilla laitteilla ja välineillä. Ergonomiaan liittyy myös valaisu, työasento, työrauha ja lukuisia muita osa-alueita. Tarpeellisimpia ovat juuri rannetuet ja kyynärtuet.

Lue lisää
Järjestele: 
 
 • Kyynärtuki työpöytään Ergonomic musta kyynärvarsituki ecolta edulliseen hintaan kyynärtuet toimistoon

  Kyynärtuki työpöytään Ergonomic musta kyynärvarsituki ecolta edulliseen hintaan kyynärtuet toimistoon

  Ekologinen Kyynärtuki
  Hinta 78,75€ / KPL
  Työfysioterapeuttien kanssa yhteistyössä suunniteltu kyynärtuki. Kyynärtuki pitää hartia- ja niskakivut loitolla, keventää yläraajojen kannattelua sekä vähentäen niska- ja hartiaseudun rasitusta. Antaa loistavan tuen käsivarsille.
  Kyynärtuki 150067 edullisesti - +
 • Rannetuki näppäimistön eteen Durable antrasiitti geelitäyte 49 cm

  Rannetuki näppäimistön eteen Durable antrasiitti geelitäyte 49 cm

  Ekologinen Rannetuki
  Hinta 12,58€ / KPL
  Geelitäytteinen rannetuki Durable - luistamaton, täytetty geelillä, kangaspintainen. Auttaa vähentämään ranteen rasitusta ja epämukavuutta PC:llä työskennellessä. Koko (KxLxS) 25x490x77mm.
  Rannetuki 150283 edullisesti - +
 • Kyynärtuki työpöytään keinonahkaa 67cm leveä musta

  Kyynärtuki työpöytään keinonahkaa 67cm leveä musta

  Hinta 105,23€ / KPL
  Kyynärtuessa erittäin syvä mahakolo, keskikohta vain 5 cm kapea. Tämä kyynärtuki sopii 3 cm paksuille pöytälevyille. Kyynärtuki pitää hartia- ja niskakivut loitolla keventää yläraajojen kannattelua sekä vähentäen niska- ja hartiaseudun rasitusta. Antaa loistavan tuen käsivarsille.
  Kyynärtuki 150085 hyvä ja laadukas - +
 • Kyynärvarsituki Ergorest liikutettava nivel

  Kyynärvarsituki Ergorest liikutettava nivel

  Hinta 110,83€ / KPL
  Pöydän reunaan kiinnitettävä yhden käden tuki. Sopii 14-41mm paksuiseen pöytään. Liikkumissäde 26cm. Helppo kiinnittää, työkaluja ei tarvita.
  Kyynärvarsituki 1008292 edullisesti - +
 • Kyynärtuki työpöytään Contour Rollermouse Red 60cm, keinonahka RM-AS RED

  Kyynärtuki työpöytään Contour Rollermouse Red 60cm, keinonahka RM-AS RED

  Hinta 126,46€ / KPL
  ArmSupport Red varmistaa oikean istuma-asennon sekä lievittää niskaan, selkään, käsiin ja ranteisiin kohdistuvaa lihasrasitusta. Sopii yhteen RED ja REDPLUS - hiiriohjainten kanssa. Kiinnitysmekanismi on helppo kiinnittää 0,5 cm – 4,5 cm paksun pöydän etureunaan.
  Kyynärtuki 1008298 nettikaupasta - +
 • Kyynärtuki työpöytään RollerMouse Red RollerMouse Red:lle

  Kyynärtuki työpöytään RollerMouse Red RollerMouse Red:lle

  Hinta 102,11€ / KPL
  Suunniteltu erityisesti RollerMouse®Red hiiriohjaimelle. Antaa parhaan mahdollisen tuen käsille. Kyynärtuella vähennät käsien kannattelusta aiheuttavaa rasitusta, niska- ja hartiaseudulla. Mitat: L625xS235 mm, kapein kohta: 70 mm, musta lycra-kangas.
  Kyynärtuki 150436 netistä - +
 • Kyynärtuki työpöytään ErgoFinland S siro

  Kyynärtuki työpöytään ErgoFinland S siro

  Hinta 102,11€ / KPL
  Asymmetrinen, helposti pöydänreunaan asennettava tuki ahtaisiin tiloihin ja kannettavalle. Kyynärtuki pitää hartia- ja niskakivut loitolla. Poistaen käsien kannattelutarpeen ja vähentäen niska- ja hartiarasitusta. Pieni ja siro tuki pienille ja ahtaille paikoille. Sopii hyvin myös kannettavan ...
  Kyynärtuki 150086 kotiin - +
 • Kyynärtuki työpöytään Ergonomic leveys 67cm, musta lycra

  Kyynärtuki työpöytään Ergonomic leveys 67cm, musta lycra

  Hinta 102,11€ / KPL
  Kyynärtuki pitää niska- ja hartiakivut loitolla. Antaa hyvän tuen käsivarsille. Helppo kiinnittää pöydän reunaan. Leveys: 67cm, syvyys: 21cm
  Kyynärtuki 1008289 toimistoon - +
 • Kyynärtuki työpöytään Ergorest 350 sisältää hiirialustan

  Kyynärtuki työpöytään Ergorest 350 sisältää hiirialustan

  Hinta 112€ / KPL
  Musta runko ja verhoilu. Ulkovarsi 89mm, kouru 130mm, leuan säätö 15-43mm. Sisältää hiirialustan.
  Kyynärtuki 1008290 tarjouksessa - +
 • Erikoiskiinnityskoukut 8820 kyynärtukeen

  Erikoiskiinnityskoukut 8820 kyynärtukeen

  Hinta 23,46€ / KPL
  Kaarevat koukut, jotka mahdollistavat kyynärtuen kiinnittämisen pöytiin missä kiskoja kulkee pöydän allla. Kaarevat koukut ylittävät kiskot, jolloin kiinnitys onnistuu aina haluttuun kohtaan pöydällä, soveltuu lähes kaikkiin kynärtukimalleihin. Väri musta. 8820 kyynärtukeen.
  Erikoiskiinnityskoukut 150840 tarjouksessa - +
 • Geelirannetuki näppäimistön eteen Esselte musta, geelitäytteellä

  Geelirannetuki näppäimistön eteen Esselte musta, geelitäytteellä

  Ekologinen Geelirannetuki
  Hinta 24,60€ / KPL
  Tyylikäs ja mukava geelitäytteinen tyyny tukee rannetta kirjoitettaessa. Liukumaton pohja ja Lycra-pinta. Mitat: 145 x 35 x 555mm
  Geelirannetuki 1008300 netistä - +
 • Kyynärvarsituki TB201 Mousetrapper hiiriohjaimelle

  Kyynärvarsituki TB201 Mousetrapper hiiriohjaimelle

  Hinta 91,16€ / KPL
  Mousetrappereille, mallit Advance 2.0, Prime, Lite, Office, suunniteltu kyynärvarsituki. Asymmetrinen, pehmeä helposti pöydänreunaan asennettava kyynärvarsituki. Metallialusta. Pakkauksessa mukana kaksi Z -muotoista kiinnikettä. Helppo puhdistaa ja desinfioida, pintamateriaali mustaa tekonahkaa.
  Kyynärvarsituki 150092 ammattikäyttöön - +
 • Poistotuote
  Rannetuki Contour RollerWave3 musta

  Rannetuki Contour RollerWave3 musta

  Hinta 45,41€ / KPL
  RollerWave3 on erittäin syvä ja mukava rannetuki. Se tukee käsiä ja ranteita pehmeästi, joten paine jakautuu tasaisemmin laajemmalle alueelle. Tuen ansiosta käsien liikuttaminen pöydältä RollerMouselle ja näppäimistölle on tasaisempaa. Pehmuste on muotonsa säilyttävää vaahtoa ja se on ...
  Rannetuki 150678 nettikaupasta - +
 • Poistotuote
  Rannetuki Contour Rollermouse Mouse Free 2

  Rannetuki Contour Rollermouse Mouse Free 2

  Hinta 36,52€ / KPL
  RollerMouse Free2 rannetyynyt
  Rannetuki 1009220 hyvä ja laadukas - +
 • Poistotuote
  Kyynärtuki työpöytään Ergoslider Premium Ergoslider Premium yhteensopiv

  Kyynärtuki työpöytään Ergoslider Premium Ergoslider Premium yhteensopiv

  Hinta 30,84€ / KPL
  Kyynärtuki, joka on varta vasten suunniteltu ja muotoiltu Ergoslider Premium hiiriohjainta varten. Käyttämällä tätä tukea Ergoslider Premiumin kanssa, saadaan hiiriohjain normaalia lähemmäs vartaloaa ja näin saavutetaan rento työskentelyasento.
  Kyynärtuki 1008294 hyvä ja laadukas - +
 • Poistotuote
  Rannetuki TC 1319 musta, 70cm leveä

  Rannetuki TC 1319 musta, 70cm leveä

  Hinta 46,89€ / KPL
  Pehmeällä soft -tyynyllä varustettu leveä rannetuki metallisella aluslevyllä. Metallirunkoinen rannetuki, jonka leveys mahdollistaa hiiren käytön näppäimistön vierellä. Tukevan alustan ansiosta hiiriosa voidaan viedä myös pöydän reunan yli. Väri musta. Mitat: 700x90x25 mm.
  Rannetuki 150089 toimistoon - +
 • Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa

  Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa

  Ekologinen Rannetuki
  Hinta 24,89€ / KPL
  Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa. Tämän erinomaisen ergonomiatuotteen verkkokauppatilauksen toimitus perille kestää 1-2 päivää. . Luotettava sopimuskuljetuksemme toimittaa rannetuen toimitusosoitteeseen työpäivän aikana (8 - 15). Helsinki, Pori, Espoo, Vantaa... toisin sanoen ...
  Rannetuki 1059112 toimistoon - +
 • Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa

  Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa

  Ekologinen Rannetuki
  Hinta 13,45€ / KPL
  Rannetuki Leitz Ergo Cosy vaaleanharmaa. Se on hyvä ergonomiatuote, jonka toimituksen kesto verkkokaupasta tilattuna 1-2 päivää. . Tehokas toimituspalvelumme kuljettaa rannetuen toimitusosoitteeseen kello 8.00 - 15.00. Turku, Oulu, Helsinki... siis minne tahansa Suomeen. Rannetuki Leitz Ergo Cosy ...
  Rannetuki 1059113 ammattikäyttöön - +


Eco-toimistotarvikkeet tarjoaa edullisesti esim.

Kyynärtuki työpöytään symmetrinen leveys 67cm hinta 102,11€

Kyynärvarsituki symmetrinen on musta 67cm leveä työpöytään kiinnitettävä ergonominen geelistä valmistettu kyynärtuki. Kyynärtuen käyttö vähentää niskan ja hartioiden rasitusta. Katso muitakin kyynärtukia verkkokaupastamme.

Kyynärtuki työpöytään symmetrinen leveys 67cm, hinta 102,11€

Kyynärvarsituki kiinnitys

Kyynärvarsi tuki kiinnitetään kiristysruuveilla, jotka menevät noin 5 cm pöydän alle, joten kyynärvarsituki pysyy tukevasti paikoillaan.

kyynärtuki järkevään hintaan 102,11 €

Kyynärtuki työpöytään symmetrinen leveys 67cm. Se on hyvälaatuinen ergonomiatuote, jota toimitetaan kun sitä saapuu varastoon (n. viikko). Symmetrinen tuki, joka tukee rannetta sekä käsiä. Kyynärtuella vähennät käsien kannattelusta aiheutuvaa rasitusta, niska- ja hartiaseudulla. Tuki sopii kaikkiin pöytämalleihin joiden paksuus on max. 3,5 cm. Mitat 670x225 mm, kapein kohta 70 mm. Vaahto/memory foam -täyte pehmeällä kangasverhoilulla. Metallialusta. Väri musta. Varma toimituspalvelumme kuljettaa kyynärtuen toimitusosoitteeseen kello 8.00 - 15.00. Helsinki, Turku, Tampere... eli kaikkialle Suomeen.

Kyynärtuki työpöytään symmetrinen tiedot

EAN7350052982124
Kyynärtuen mitatKorkeus: 80 mm
Leveys: 670 mm
Syvyys: 225 mm
Kyynärtuen tuotekoodi verkkokaupassa150084
Tilausyksikkökpl (Minimitilaus: 1 kpl)
UNSPSC46182202
ValmistajaERGOFINLAN
Valmistajan tuotenumero8805
Varastosaldo0 kpl (Päivitetty: 24.03 2023)

kyynärtuen TOIMITUSTIEDOT

Toimitus rahtivapaasti yli 120 € tilauksille! Eco-toimistotarvikkeet on huokea ja tasokas kyynärtukien verkkokauppa toimistoon. Kotimainen verkkokauppamme on helposti käytettävä ja tuotteet toimitetaan nopeasti tarjoushintaan. Verkkokaupastamme tilaat kyynärtuet toimistoon helposti rekisteröitymättä! Ekologinen ja hyvälaatuinen toimistotuotevalikoima on valmistettu kierrätys huomioiden ympäristöystävällisesti.

Hinta: alv 0% | 24%
102,11 / KPL
Tuotenumero: 150084
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Ei varastossa
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

33 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kyynärtuki arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kyynärtuki

EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET TYÖTUOLIT JA SATULATUOLIT VERKKOKAUPASTA

Ekologiset toimistotarvikkeet, kuten kyynärtuki ja rannetuki kannattaa tilata netistä. Econ verkkokaupasta halvalla paljon ympäristöystävällisiä konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, näin rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös satulatuolit ammattikäyttöön on edullisinta tilata netistä. Tutustu Työtuolikeskuksen uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut huimaa. Ergonea tuolit ovat kehityksen kärjessä. Lisäksi Proficientilla tarjouksessa hyvä valikoima myös turvakenkiä ja työkenkiä.

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro sertifioituja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä