Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Nimi | Kallein | Halvin

Suojakäsineet Työkäsineet Näppylähanskat Ja Kertakäyttökäsineet Ecolta, Nyt Hyvä Valikoima Suojakäsineitä Ja Työkäsineitä Nopealla Toimituksella

Suojakäsineet ja työkäsineet sekä hanskat ammattikäyttöön, paljon suojakäsineitäNäppylähanskat ja työkäsineet sekä suojakäsineet Ecolta edullisesti.Järjestele: 
 

Desifiointipyyhkeet » katso kaikki

Hygieniatuotteet » katso kaikki

Ilmanraikastimet » katso kaikki

Jätesäkki, jätepussi ja biojätepussi » katso kaikki

Käsienpesuaineet » katso kaikki

Käsihuuhteet » katso kaikki

Käsipyyhe ja käsipyyheteline » katso kaikki

Lattianhoitokoneen laikat » katso kaikki

Pesuaineet » katso kaikki

Saippua automaatit ja dispensotelineet » katso kaikki

Siivouskäsineet » katso kaikki

Siivousvälineet ja siivoustarvikkeet » katso kaikki

Teollisuuspyyhe ja vetopyyhe » katso kaikki

WC-paperi ja talouspaperi » katso kaikki


EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET TYÖTUOLIT JA SATULATUOLIT VERKKOKAUPASTA

Ekologiset toimistotarvikkeet, kuten käsine ja kengänsuoja kannattaa tilata netistä. Econ verkkokaupasta halvalla paljon ympäristöystävällisiä konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, näin rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös satulatuolit ammattikäyttöön on edullisinta tilata netistä. Tutustu Työtuolikeskuksen uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut huimaa. Ergonea tuolit ovat kehityksen kärjessä. Lisäksi Proficientilla tarjouksessa hyvä valikoima myös turvakenkiä ja työkenkiä.

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro sertifioituja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä